Zoutwater Akoya ronde kleine parels, ca. 76 stuks, 40cm is een extra lang snoer. Om een prachtig parelcollier / parelketting van te maken. Meest geschikt met witgouden of geelgouden slotje. Ook goed te verwerken in 2 rijige armband. Gouden slotjes verkopen we los. Er zijn er nog meer dan op de webshop staan. De parels heeft Lenie persoonlijk geselecteerd, prijs-kwaliteitverhouding van deze parels is zeer goed.

Type parel  Akoya zoutwater
 Afmeting  5,0 mm tot 5.5mm
 Parelcategorie  5 - 5.5mm (bij Akoya parels in halve mm) Toch is bij deze door de leverancier  6mm als grootte opgegeven.
 Kleur  Roomwit
 Vorm  Rond tot bijna rond
 Kwaliteit  Mooie kwaliteit met wat kleinere oneffenheden, die te zien zijn als de parels van dichtbij bekeken worden. Wanneer niet alle parels gebruikt worden voor het parelcollier dan halen we de minst mooie parels uit het snoer.
 Luster  Goed tot zeer goed
 Lengte  40 cm
 Metaal  N.v.t
 Type ketting  N.v.t knopen is een optie. ca,.76 parels.Bij aankoop van dit parelsnoer en een slotje doen we dat voor een gereduceerde prijs.
 Type slot  N.v.t Zie het menu van ParelPassie.nl bij Slotjes. We hebben een grote collectie slotjes, tip kies een klein fijn slot uit, of als u het slot voor wil dragen , dan kan ook een groter slot mooi staan.
.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Akoya parelsnoer 5.5mm zoutwater room wit 40cm knopen optie met slot max ca. 48cm ..

  • Model: 13550397
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €295,00


Beschikbare opties:


Tags: Akoya, zoutwater, room wit, room, rond, 5mm, 40cm, 5.5mm, 6mm, geen slot