Over ons

Parel Passie is de pareljuwelier, waar je de grootste collectie parelsieraden in een webshop vindt. Lenie en Roland zijn de eigenaar. Ze streven ernaar om alle parelwensen van klanten waar te maken. Dit doen zij door de grootste collectie bijzondere parelsieraden aan te bieden tegen lage prijzen.

ParelPassie heeft sinds augustus 2012 een webshop. ParelPassie.nl, Pareljuwelier.com en PearlPassion.eu.

Lenie verzamelt al 25 jaar parels, parels zijn haar passie. Nadat Lenie haar juweliersdiploma behaalde heeft ze vijf jaar bij Schaap en Citroen juweliers gewerkt. Daar verkocht ze niet alleen parels, ze knoopte en restylde ook parelcolliers.

Naast het runnen van ParelPassie.nl is Lenie docent Handel op het ROC A12 in Ede. Om een voorbeeld voor haar leerlingen te zijn is Lenie zelf ondernemer geworden. Door een goed voorbeeld te zijn wil ze haar leerlingen inspireren. Zo kan ze haar passie voor parels combineren met ondernemerschap en toekomst bieden aan haar studenten. 

Roland studeert Business Economics en wilde graag samen met Lenie ParelPassie.nl runnen. Hij is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op social media, logistiek en administratie. Roland zal er voor zorgen dat alles netjes en op tijd wordt verzonden. Geheel naar wens.

Wij importeren onze parels rechtstreeks vanuit Azië en andere werelddelen waar parels gekweekt worden. Daardoor kunnen we lage prijzen combineren met een grote collectie. Met hulp van Lianne van den Boogaard, directeur World Trade Center Eindhoven hebben we waardevolle contacten kunnen leggen in China.

Liesbeth Schöning, bestuursvoorzitter van het GCO / ROCA12 is ambassabeur van ParelPassie. Daarmee ondersteunt zij ons bedrijf en erkent zij dat we meer zijn dan alleen een parelwebshop, Parel Passie werkt vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

We fotograferen elke parel / parelcollier / parelketting / parelarmband / parelring / pareloorbellen. Voor artikelen vanaf €79,99 is de foto zeker van het uniekeartikel dat je koopt. Bij lagere prijzen kan het ook een bijna uniek item zijn waar we er meerdere van in voorraad hebben.

Wij leveren niet alleen service wij leveren ook onze passie voor parels. Niet voor even maar voor altijd!

ParelPassie.nl verrast u graag met de grootste collectie parels tegen de laagst mogelijke prijzen. Leest u ook onze beoordelingen. Wij hebben al zoveel parelwensen werkelijkheid gemaakt. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service, lage prijzen en onze prachtige collectie parels en parelsieraden. 

Lenie & Roland
Parel Passie

http://www.facebook.com/parelpassie 

Powered By OpenCart
Parel Passie © 2019