Over ons

Parel Passie is de pareljuwelier, die een zeer grote collectie unieke parelsieraden verkoopt via een webshop. Lenie en Roland zijn de eigenaar. Ze streven ernaar om alle parelwensen van klanten waar te maken. Dit doen zij door de collectie bijzondere parelsieraden aan te bieden tegen zo laag mogelijke prijzen.

Parel Passie heeft sinds augustus 2012 een webshop. ParelPassie.nl

Lenie verzamelt al ruim 30 jaar parels, parels zijn haar passie. Nadat Lenie haar juweliersdiploma behaalde heeft ze zes jaar bij Schaap en Citroen juweliers gewerkt. Daar verkocht ze niet alleen parels, ze knoopte en restylde ook parelcolliers.

Naast het runnen van ParelPassie.nl is Lenie werkzaam op de afdeling Handel op het ROC A12 in Ede. Om een voorbeeld voor haar leerlingen te zijn is Lenie zelf ondernemer geworden. Door een goed voorbeeld te zijn wil ze haar leerlingen inspireren. Zo kan ze haar passie voor parels combineren met ondernemerschap en toekomst bieden aan haar studenten. 

Roland  is dit jaar afgestudeerd als Econoom. Als 16 jarige wilde hij graag samen met Lenie ParelPassie.nl runnen. Hij is goed op de hoogte van de ontwikkelingen op social media, logistiek en administratie. Roland zal er voor zorgen dat alles netjes en op tijd wordt verzonden. Geheel naar wens.

Wij importeren onze parels rechtstreeks vanuit Azië en andere werelddelen waar parels gekweekt worden. Daardoor kunnen we lage prijzen combineren met een grote collectie.  Lenie ook zelf naar Azië gereisd om daar Zuidzee parels te selecteren voor ParelPassie.nl.

Liesbeth Schöning was bestuursvoorzitter van het GCO / ROCA12 en ambassabeur van ParelPassie. Daarmee ondersteunt zij ons bedrijf en erkent zij dat we meer zijn dan alleen een parelwebshop, Parel Passie werkt vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

We fotograferen elke parel / parelcollier / parelketting / parelarmband / parelring / pareloorbellen. Voor artikelen vanaf €99,99 is de foto zeker van het unieke artikel dat je koopt. Bij lagere prijzen kan het ook een bijna uniek item zijn waar we er meerdere van in voorraad hebben.

Wij leveren niet alleen service wij leveren ook onze passie voor parels. Niet voor even maar voor altijd!

ParelPassie.nl verrast u graag met haar parels, adviezen en boor en knoopservice. Leest u ook onze beoordelingen. Wij hebben al zoveel parelwensen werkelijkheid gemaakt. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service, lage prijzen en onze prachtige collectie parels en parelsieraden. 

Lenie & Roland van Emmerik
Parel Passie

http://www.facebook.com/parelpassie