Gouden ketting door Tahiti zoutwaterparel. Modern parelsieraad, met grote echte parel biologisch gekweekt. Gratis verzending, aangetekend, gratis als luxe cadeau ingepakt. in kleine cadeau verpakking.

De vorm van de parel is ca. 11 bij 12 mm. Kleur is natuurlijk zwart, de kleur is niet bewerkt. Alleen Tahiti parels hebben van nature deze kleur.

De parel heeft een groot boorgat zodat de gouden ketting / het collier er door heen kan. 

Het 14 k gouden collier heeft een doorsnee van 0,7 mm. Dat is een fijne venetiaanse schakel,  De ketting heeft een karabijnslotje.

Het collier is ook gemerkt 585

Het collier is 45cm (ook leverbaar in 42cm, levertijd ca 6 weken), De ketting is ook los te koop of met een andere parel.

ParelPassie.nl importeert haar parels direct van de bron / parelkwekerij.

Indien u het collier snel geleverd wil hebben, mail dan info@parelpassie.nl. Goud heeft een iets langere levertijd in verband met onze veiligheid zijn alle gouden artikelen elders in Nederland beveiligd opgeborgen.

Wij maken bij de koop van onze parels geen gebruik van Europese groothandels, waardoor onze parels de prijs hebben van de inkoop voor juweliers of lager.

Neem voor specifieke wensen contact op met Info@parelpassie.nl.

Dagelijks controleren vele tientalle juweliers en colleca's onze webshop i.v.m. onze bijzondere collectie en super laag geprijsde parels.

ParelPassie.nl heeft zeer veel geïnvesteerd om goede contacten met parel kwekerijen en leveranciers in Azië en Oceanïe te krijgen. Dat voordeel komt ten goede aan onze klanten.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gouden ketting Tahiti zoutwaterparel ca. 11mm zwart 14k 585 45cm

  • €339,00


Beschikbare opties:


Tags: Tahiti, zwart, goud, zoutwater, 11mm, 12mm, 14k, 585, 0, 70mm, 45cm, karabijnslot