Onedele ketting / collier

Staal rubber silicone leer ketting choker collier voor parel of parelhanger diverse modellen met bajonetslot karabijnslot of schuifslot 42cm 45cm 50cm of bestellen of lengte veel vanuit voorraad leverbaar koop bij de pareljuwelier juwelier parels en kettingen / colliers.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Rubber staalkern ketting 50 cm bajonet slot, dames en heren
Staal/rubber collier 50cm. Helemaal trendy met Tahiti of andere  hanger. Voor dames en heren. Deze exclusiefe ketting heeft een stalen kern en bajonetslot. Het slot is 2,45mm doorsnee en de kettin 1,7mm doorsnee. Door in de parel te boren met een 2,5mm boor kan de ketting door de parel gehaald worden. Zo krijg je een heel persoonlijk exclusief sierraad. Hier voor lage prijzen te k..
€79,95
Excl. BTW: €66,07
 
Slangen ketting collier  karabijnslot 2mm dik 45 cm lang
Een bijzonder verfijnde zilverkleurige slangen ketting collier.  Valt prachtig iets van de hals past elke vrouw, ook mooi om een parel aan te dragen. De ketting is 45 cm lang en 2mm doorsnee. Kijk voor een mooie parel bij losse parels ook mooi om zo te dragen Bij ParelPassie.nl zijn veel kettingen te koop, met of zonder parels. ..
€14,95
Excl. BTW: €12,36
 
Stalen kabel collier. 45 cm of 42cm lang met bajonet slot
Modern stalen kabel ketting / collier, wij verkopen deze ketting los.  Of met een parel. Koop er een losse parel bij en laat deze boren of verwerken tot hanger. De ketting is 45 cm lang en 2,0cm breed.Of 42cm lang. Mooi afgewerkt en met stijlvolle strakke bajonetslot / bajonetsluiting.. . Prachtig om te dragen met losse parel zonder verder hanger attributen. Kies voor een uniek pa..
€43,95
Excl. BTW: €36,32
 
Powered By OpenCart
Parel Passie © 2019